Ahmed Rayan resmen Altay'da

Süper Lig ekiplerinden Altay'ın 9. transferi Mısırlı golcü Ahmed Rayan oldu. İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibi, 23 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladığını açıkladı. Yeni transfer tanıtım videosunda "Merhaba Büyük Altay, ben Ahmed Rayan" diyerek taraftara seslendi.

Süper Lig'e 18 yıl aradan sonra dönen Altay ilk maçında evinde Kayserispor'u 3-0 yenerken, transferde de mutlu sona ulaştı. İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibi yeni transferleri ve yeni golcüsü Bamba'yla tam not aldı.

Bu sezon başında kadrosunu 8'i yabancı 9 takviyeyle yenileyen Altay, Mısırlı golcüsüne de kavuştu. İzmir ekibi uzun süredir peşinde olduğu Ahmed Yasser Rayan ile resmi sözleşme imzaladı. Son olarak ülkesinin Al Ahly takımında forma giyen ve Galatasaray'lı Mostafa Mohamed'in eski partneri olan Rayan'ın satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralandığı ifade edildi. 

ALANYA KAFİLESİNDE YER ALACAK 

DHA'nın haberine göre; Rayan'ın hafta sonuna kadar lisansının çıkarılacağı ve cumartesi günü deplasmanda oynanacak Alanyaspor maçının kafilesine dahil edileceği bildirildi.

Mısır'da El Gounah takımında kariyerine başlayan 23 yaşındaki forvet Ceramica Cleopatra'da da oynadı. İlk kez yurt dışında top koşturacak Rayan, profesyonel kariyerinde çıktığı 48 maçta 23 gol attı. Altay'ın Alanyaspor maçının ardından 1 ya da 2 takviye daha yapıp transferi noktalaması bekleniyor. 

Ahmed Rayan resmen Altay'da ile ilgili etiketler Altay Mustafa Denizli Ahmed Yasser Rayan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.