"Altay'a çok haksızlık yapıldı..."

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz akşam oynanan Fatih Karagümrük maçını Altay'ın kurtardığı penaltı ile yenmesinin ardından Erman Toroğlu, genç kaleciyi değerlendirdi.

Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı Fatih Karagümrük maçında penaltı kurtararak yıldızlaşan Altay Bayındır'ı değerlendirdi. Toroğlu, Altay'ın ilk günden beri potansiyeli yüksek bir kaleci olduğunu belirtirken, "Altay'a çok haksızlık yapıldı. O yaşta bir kaleci geldi, Fenerbahçe'nin kalesine geçti, onu dediler, bunu dediler. Fenerbahçe'nin Altay ısrarı doğruydu, olacağı belliydi." dedi.

"NİTELİKLİ BİR OYUNCU"

Genç kalecinin Fenerbahçe'yi saha dışında da temsil edebileceğini söyleyen yorumcu, "Bu çocuğu bir gün Ankaragücü maçından sonra dinledim. Bizim futbolcular var ya, 'Önümüzdeki maçlara bakacağız' derler, onu demiyor. Çocuk her şeyiyle belli. Fenerbahçe kalesinde duracak, saha dışında da Fenerbahçe gibi büyük bir takımı temsil edebilecek nitelikte bir oyuncu. Bu çocuğun ailesi falan da düzgün ki o yaşta o konuşmayı yapabiliyor. Hataları yok mu, var, kalecinin hataları olacak." ifadelerini kullandı.

 

"Altay'a çok haksızlık yapıldı..." ile ilgili etiketler Erman Toroğlu Altay Bayındır Fenerbahçe fatih karagümrük penaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.