Altay evinden Menemenspor'u 3-0'la geçti

Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Altay, 27. haftanın açılış maçında Menemenspor'u ağırladı. Zirveyle puan farkını 3'e indiren Siyah-Beyazlılar galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Osman Özköylü, "İlk 2’ye daha yakınız. Bu şekilde devam etmek istiyoruz” dedi.

TFF 1. Lig'in 27. haftasında Altay'la Menemenspor karşı karşıya geldi. Süper Lig hedefiyle yola devam eden ve haftaya 47 puanla lider Giresunspor'un 6 puan gerisinde giren Altay, kümede kalma savaşı veren rakibini 3-0 mağlup ederek farkı 3'e indirdi.

İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibine galibiyeti getiren golleri İbrahim Öztürk (6 ve 71) ve Regattin (24) attı. 2 golün asisti Erhan Çelenk'ten geldi.  

Teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde 4 maçlık galibiyet serisi yakalayan Altay, yoluna doludizgin devam ediyor. Giresunspor'u deplasmanda 2-1 yendikten sonra evinde Tuzla'ya 5 çeken Altay, geçen hafta da Balıkesir deplasmanında 3-0 kazanmıştı.

26. haftaya 28 puanla 14 sırada giren Menemen ekibi 4 maçtır kazanamıyor. Sarı-Lacivertliler sezon sonu kabus yaşamak istemiyor.

Altay evinden Menemenspor'u 3-0'la geçti

Osman Özköylü, galibiyetten dolayı futbolcularını tebrik ederek, “Oyuna iyi başladık, golü erken bulduk. İlk yarı istediğimiz oyundan uzak kaldık. Rakibin de bu dağınıklığımızdan yararlanma şansı oldu, ciddi pozisyonlara girdiler. Erken golün getirdiği rahatlık, takımda dağınıklığa sebep oldu. Bunu düzeltmemiz gerekiyor” dedi.

Maçın 2. yarısında istediklerini gerçek anlamda sahaya yansıttıklarını ifade eden Özköylü, “Rakip iyi mücadele etti. Oyuncu ve oyun kalitemiz ikinci yarı farkını gösterdi. Kazanmasını bildik. Çok gol kaçırdık, daha farklı bir maç olabilirdi. İlk 2’ye daha yakınız. Bu şekilde devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Altay evinden Menemenspor'u 3-0'la geçti ile ilgili etiketler Altay Menemenspor Osman Özköylü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.