Yann Karamoh İzmir'de üçlük attı... Karagümrük deplasmanda Altay'ı 1-0 mağlup etti

Süper Lig'in 9. haftasında Altay'a konuk olan Fatih Karagümrük, deplasmanda 3 puanı tek golle aldı. Yann Karamoh'un 15'te attığı golle galip gelen İstanbul'un Kırmızı-Siyahlı takımı puanını 16'ya yükseltti. 15 puanda kalan Mustafa Denizli'nin Altay'ı ise üst üste 2. yenilgisini aldı.

Süper Lig'in 9. haftasında Fatih Karagümrük, deplasmanda Altay'ı 1-0 mağlup etti. İstanbul ekibine 3 puanı getiren golü 15. dakikada Yann Karamoh attı.

60. dakikada ceza sahası içinde Altay'dan Cebrail'in Karamoh'un müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyonun ardından hakem Suat Arslanboğa penaltı noktasını gösterdi. Ancak VAR'dan gelen uyarı üzerine pozisyonda ofsayt olduğunu tespit eden hakem Suat Arslanboğa, penaltı kararını iptal etti.

90+1. dakikada Cebrail'in verdiği pasa hareketlenen Kappel'in sağ çapraz pozisyonda ceza sahasına girdikten sonra attığı şutta meşin yuvarlak yandan dışarı çıktı. 

Yann Karamoh İzmir'de üçlük attı... Karagümrük deplasmanda Altay'ı 1-0 mağlup etti

MUSTAFA DENİZLİ: "TELAFİSİ MÜMKÜN..."

Altay'da teknik direktör Mustafa Denizli, "Bugün her sonucun tecelli edebileceği bir 90 dakika yaşadık. Oyunun geneline baktığımız zaman en fazla şutu kaleye atmayı denediğimiz bir maçtı. Fazla isabet sağlayamadık. Final pasları da keza öyle. Telafi edilmesi mümkün olan bir 3 puan kaybettik" dedi.

Kazanma hedefiyle sahaya çıktıklarını dile getiren Denizli, "İçeride dışarıda oynadığımız futbolla üst sıraları hedefleyen bir takımız. Mağlubiyette hakemin de yorumları etkili oldu. Ben bugün hakem tarafından ihraç edilmedim ama ihraç edilsem normal karşılardım. Bunu sadece kendi takımım için söylemiyorum. Bu kadar kötü yorumu olan bir hakemle bizim adımıza kazanmak zordu. Kendisi de seyrederse hak verecektir" diye konuştu.

Yann Karamoh İzmir'de üçlük attı... Karagümrük deplasmanda Altay'ı 1-0 mağlup etti ile ilgili etiketler Altay Mustafa Denizli fatih karagümrük Francesco Farioli Yann Karamoh
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.