İzmir'de Ferdi Kadıoğlu şov! Fenerbahçe, Altay'ı deplasmanda 2-0 mağlup etti

Fenerbahçe milli araya moralli giriyor... Süper Lig'in 3. haftasında Altay'ı deplasmanda 2-0 mağlup eden Sarı-Lacivertliler 3'te 3 yaparken kalesinde gol görmedi. Her maç bir futbolcusu yıldızlaşan Vitor Pereira'yı bu kez Ferdi Kadıoğlu güldürdü. Enner Valencia ise 3 maçtır boş geçmiyor.

Süper Lig'in ilk 2 haftasında 6 puan toplayan iki takımın mücadelesinde Altay ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz eşitlikle ve hiç isabetli şu çekilmeden tamamlanan maçın 2. yarısında Ferdi Kadıoğlu şov vardı.

51'de kendi kazandığı topla hareketlenen genç kanat oyuncusu ceza saha dışından attığı şık golle takımını 0-1 öne geçirdi. Ferdi, 55'te bu kez Enner Valencia'ya attırdığı golle zorlu maçta 3 puanı getiren isim oldu. Ekvadorlu forvet Valencia ise son 3 maçta da gol sevinci yaşadı.

Sezona Adana Demirspor'u deplasmanda tek golle devirerek başlayan Sarı-Lacivertliler, 2. haftada da evinde Antalyaspor karşısında geç gelen gollerle 2-0 kazanmıştı. UEFA Avrupa Ligi'nde de yoluna devam eden Vitor Pereira'nın takımı, yıllar sonra Süper Lig'e dönen ve teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde 2 maçta 7 gol atarak 6 puan toplayan İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibine karşı önemli bir galibiyet alarak milli araya 3 maçta 9 puanla girdi.

İzmir'de Ferdi Kadıoğlu şov! Fenerbahçe, Altay'ı deplasmanda 2-0 mağlup etti

F.Bahçe, Altay karşısında 3 isimden yararlanamadı.. Sarı-lacivertliler'de sakatlıkları devam eden Serdar Dursun ile Dimitris Pelkas, Altay karşısında forma giyemedi. Mesut Özil ise kasığında ağrı hissettiği için maç kadrosuna alınmadı.

ALTAY: Lis, Cebrail Karayel, İbrahim Öztürk, Murat Akça, Naderi, Kappel, Poko, Thiam, Rodriguez, Pinares, Bamba

FENERBAHÇE: Altay, Tisserand, Kim, Szalai, Nazım, Sosa, Gustavo, Ferdi, Muhammed, Osayi-Samuel, Valencia

ALTAY'DA EKSİK FUTBOLCU YOK

Ligde ilk hafta konuk ettiği Kayserispor'u 3-0'la geçen Altay, geçen hafta da deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 yendi. Ligde ilk 2 haftada puan kaybı yaşamayan 5 takımdan biri olan Altay, F.Bahçe'yi yenmesi halinde 1981-1982 ve 1992-1993'te 3'te 3 yaparak başladığı sezonların başarısını tekrarlayacaktı.

İzmir'de Ferdi Kadıoğlu şov! Fenerbahçe, Altay'ı deplasmanda 2-0 mağlup etti - Resim : 2

İzmir'de Ferdi Kadıoğlu şov! Fenerbahçe, Altay'ı deplasmanda 2-0 mağlup etti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Altay Mustafa Denizli Ferdi Kadıoğlu Vitor Pereira Enner Valencia
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.