Altay Eyüpspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig 7. hafta maçında Altay ile lider Eyüpspor karşı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları da Altay Eyüpspor maçı ne zaman sorusunun yanıtını arıyor. İşte, Altay Eyüpspor maçının canlı yayınlanacağı kanal…

Spor Toto 1. Lig 7. haftasında liderlik koltuğunda yer alan Eyüpspor deplasmanda Altay’a konuk oluyor. Sezona kötü bir giriş yapan ve üst üste kaybettiği maçlar sonrasında toparlanmak isteyen İzmir temsilcisi Altay sahasında Eyüpspor’u devirerek üst sırlara tırmanmayı hedefliyor.

ALTAY EYÜPSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda 1 Ekim 2022 Cumartesi akşamında oynanacak olan Altay Eyüpspor maçı saat 19.00’dan itibaren TRT Spor ile Bein Sports 2 kanalından Digiturk aboneleri için şifresiz yayınlanacak.

Son haftada deplasmanda Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kalan Altay topladığı 5 puanla ile 15. sırada yer alırken üst üste iki maçını kazanan ve son haftada sahasında Bandırmaspor’u 4-1 deviren Eyüpspor ise 13 puanla zirvede bulunuyor.

İki takım arasında son olarak 26 Ocak 2014 tarihinde oynanan karşılaşmayı Eyüpspor sahasında 1-0 kazanmıştı.

ALTAY EYÜPSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, ŞİFRESİZ HANGİ KANALDA?

Stat: Alsancak Mustafa Denizli Stadı
Tarih: 1 Ekim 2022 Cumartesi
Saat: 19.00
Yayın: Bein Sports 2 & TRT Spor

Altay Eyüpspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Altay Spor Toto 1. Lig eyüpspor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.