Altay Bayındır için oynama vakti geldi! Onana için beklenen haber...

Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Altay Bayındır, İngiliz ekibiyle ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Altay Bayındır'ın Andre Onana'nın yokluğunda kaleyi koruması bekleniyor.

Premier Lig'de Altay Bayındır, yeni yılda Manchester United formasıyla ilk maçına çıkabilir.

Andre Onana'nın Afrika Uluslar Kupası için Kamerun Milli Takımı'na davet edilmesinin ardından milli kalecinin en az 3 maçta kaleyi koruması bekleniyor.

Kamerun'un turnuvadaki durumuna göre ise bu sayı artabilir.

Manchester United bu süreçte F.A. Cup ve Premier Lig'de toplam 5 maç oynayacak.

Altay Bayındır kaleyi devralıyor

Andre Onana'nın milli takıma gitmesinin ardından Manchester United, Afrika Uluslar Kupası'nın oynandığı dönemde 5 maça çıkacak.

F.A. Cup 3. turunda Erik ten Hag'ın ekibi Wigan Athletic'le karşılaşacak.

Bu karşılaşmanın ardından sahasında Tottenham'ı konuk edecek Manchester United, şubat ayının ilk gününde Wolverhampton'a konuk olacak.

Wolves maçından 3 gün sonra West Ham United'ı ağırlayacak Manchester United, bir sonraki hafta Aston Villa ile deplasmanda karşılaşacak.

Altay Bayındır için oynama vakti geldi! Onana için beklenen haber... ile ilgili etiketler Altay Bayındır Manchester United
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.