Alpaslan Öztürk'ten Ebru Şancı'ya 'bu kadar da olmaz' dedirten evlilik yıldönümü hediyesi

Eyüpspor'da forma giyen Alpaslan Öztürk ile evliliklerinin 7'nci yılını kutlayan Ebru Şancı eşinden gelen hediye ile neye uğradığını şaşırdı. Ebru Şancı'ya evliliklerinin 7'nci yıl dönümünde eşi 'Huzurun kara günü' yazılı siyah bir çelenk verdi. Aldığı hediye karşısında hayrete düşen Şancı, ''Bu ne yaa!'' diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

2015 yılında hayatını birleştiren Ebru Şancı - Alpaslan Öztürk çifti evliliklerinin 7'nci yılını kutladı. Öztürk, eşine bu özel günde aldığı hediye ile görenleri şaşırttı.

SİYAH ÇELENK HEDİYE ETTİ


2015 yılında hayatını futbolcu Alpaslan Öztürk ile birleştiren 3 çocuk annesi, eski sunucu ve moda tasarımcısı Ebru Şancı, evlilik yıldönümünde eşinden aldığı ilginç hediyeyi Instagram sayfasından takipçileriyle de paylaştı. Eyüpspor'da oynayan futbolcu Alparslan Öztürk, evliliklerinin 7. yıl dönümünde 3 çocuğunun annesi ve eşi Ebru Şancı Öztürk’e üzerinde “Huzurun kara günü” yazan siyah çelenk hediye etti.

Alpaslan Öztürk'ten Ebru Şancı'ya 'bu kadar da olmaz' dedirten evlilik yıldönümü hediyesi


Aldığı hediye karşısında neye uğradığını şaşıran Ebru Şancı, şaşkınlığını şu sözlerle dile getirdi: ''Allah seni kahretsin. Bu ne yaa! Bu nedir açıklar mısın? Bugün 7'nci evlilik yıldönümümüz, bunu mu getirdin? Millet karısına cip alıyor, içini gülle dolduruyor, havuzu güllerle dolduruyor, pırlantalar alıyor. Bir de benimkine bak. 3 çocuk, mutlu, huzurlu bir yuva ve bu mu? 'Huzurun kara günü' ne yaa!?''

 

 

Alpaslan Öztürk'ten Ebru Şancı'ya 'bu kadar da olmaz' dedirten evlilik yıldönümü hediyesi ile ilgili etiketler Ebru Şancı Sosyal Medya alpaslan oztürk evlilik yıldönümü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.