Alparslan Büyük Selçuklu'da Seyircinin Canına Okuyan Karakter Ölüyor

Pazartesi akşamlarının rekortmen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu 37. bölüm fragmanıyla büyük bir ayrılığın haberini verdi. İki sezondur yaptıklarıyla seyircinin adeta canına okuyan karakter sonunda ölüyor. İşte Alparslan Büyük Selçuklu dizisine veda eden ünlü oyuncu ve gelişmeler...

Aksiyon dolu sahneleriyle her Pazartesi akşamı TRT 1 ekranında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon bölümleriyle de fırtınalar estirmeye devam ediyor. Barış Arduç, Öykü Gürman ve Kayra Zabcı'nın başrollerini paylaştığı Akli Film imzalı yapımda yeni bir ayrılık haberi daha geldi.

Yönetmenliğini Sedat İnci'nin yaptığı, Emre Konuk'un senaryosunu yazdığı Alparslan Büyük Selçuklu'da iki sezondur yer alan İbrahim Yınal karakterinin ölümü yeni bölüm fragmanında verildi. İbrahim Yınal'ı canlandıran oyuncu Uygar Özçelik de hikayesinin bitimiyle diziye veda eden isim oldu.

Öte yandan Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölümü de gelecek Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanında Çağrı Bey'in yaralanmasının yanısıra İbrahim Yınal'ın ölümü de gösterildi.

Bakalım Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölümünde neler olacak? Hadi yorumlara...

Alparslan Büyük Selçuklu'da Seyircinin Canına Okuyan Karakter Ölüyor ile ilgili etiketler Alparslan Büyük Selçuklu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.