Alparslan Büyük Selçuklu 36. bölüm neden yok?

Alparslan Büyük Selçuklu 36. bölüm neden yok sorusuna dizi severler yanıt arıyor. 21 Kasım Pazartesi akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Senegal Hollanda Dünya Kupası maçının olması kafaları karıştırıyor. Peki ama Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm hangi günler, saat kaçta başlıyor? 20 Kasım Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam var mı, yayınlanacak mı?

TRT 1 ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden bir son dakika haberi geldi. 2022 Katar Dünya Kupası maçlarının TRT 1 ekranlarında canlı yayınlanacak olması Alparslan Büyük Selçuklu dizisini yakından takip edenlerce merak edilmeye başlandı.

21 Kasım akşamında Dünya Kupası A Grubu maçında Senegal Hollanda karşılaşması ile Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin aynı saatlerde yayınlanması TRT 1 yayın akışının da araştırılmasına sebebiyet verdi.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 36. BÖLÜM NEDEN YOK?

TRT 1 ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle ilgili olarak 20 Kasım Pazar akşamında yayın akışında bir değişiklik yaşandı. 2022 Katar Dünya Kupası A Grubu karşılaşmasında Senagal ile Hollanda arasında oynanacak olan maç nedeniyle Alparslan Büyük Selçuklu 36. bölüm, 21 Kasım Pazartesi akşamında saat 21.00’da başlayacak.

Alparslan Büyük Selçuklu 36. bölüm neden yok?

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 36. BÖLÜM ÖZETİ

Alparslan, Abbasi Halifesinin karşısına çıkmış, Büveyhilerin Hacerülesved’in çalınan büyük parçasını ele geçirdiğini öğrenmişti. Vazifesi ise mübarek taşı onlar Fatımi Halifesine vermeden alıp Abbasi Halifesine getirmekti. Yaptığı tertiple Fatımi Halifesinin taşı teslim almak üzere Besasiri’ye gönderdiği elçi heyetinin yerine geçer. Besasiri Alparslan’ı tanımadığı için bunu farketmez.

Alparslan, Besasiri kendisini fark etmeden taşı alabilecek mi? Besasiri bu durumu ne zaman fark edecek? Hacerülesved’i Kabe’ye tekrar yerleştirmek için Alparslan neler yapacak? Vaspurakan’daki boşluktan yararlanan Arslan Yusuf ihtilal hayalleri kurmuştu. Seferiye ve Buharalı komutanlar ile tertibini yapmış ve gece yarısı bütün ileri gelenleri öldürerek ilk ayaklanmayı başlatacaktı. Seferiye de kendisine Öke’yi ayırdığını söyleyerek onun yanına gitmişti.

Alparslan Büyük Selçuklu 36. bölüm neden yok? - Resim : 2

Seferiye ihtilale katılarak babasının yanında mı saf tuttu, yoksa başka bir planı mı var? Grigor, hem Süleyman’ın kaçışı hem de Alpagut’un casus olduğunu anlayamaması sebebiyle iyice bilenmiştir. Yınal’a artık güvenmemektedir. Arslan Yusuf’un, Vaspurakan’da yapacağı ihtilal üzerine o da harekete geçecektir. Grigor çok arzuladığı Vaspurakan’ı yeniden ele geçirebilecek mi? 

Alparslan Büyük Selçuklu 36. bölüm neden yok? ile ilgili etiketler Alparslan Büyük Selçuklu TRT 1 Katar 2022 FIFA Dünya Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.