Alp Pirşen'den İrfan Can Kahveci sözleri

Galatasaray'la İrfan Can Kahveci transferinde kapışan Fenerbahçe cephesinden konuyla ilgili açıklama geldi. Sarı-Lacivertli idareci Alp Pirşen, "Eğer Fenerbahçe bir oyuncuyu gerçekten isterse alır. Bunun da örnekleri daha önce oldu, tek tek saymama gerek yok" dedi.

Fenerbahçe Yöneticisi Alper Pirşen, Çaykur Rizespor maçının ardından İrfan Can Kahveci transferiyle ilgili önemli mesajlar verdi. Sarı-Lacivertli idareci, “Fenerbahçe bir oyuncuyu isterse alır” dedi. Pirşen, milli yıldızı transfer etmek isteyen ezeli rakipleri Galatasaray’ı kastederek “Transfer piyasasına düşme ihtimali olan ya da kontratı bitmek üzere olan her oyuncu taciz edilmez, ablukaya alınmaz” ifadelerini kullandı. 

Pirşen, İrfan Can Kahveci transferindeki son durumun sorulması üzerine şunları söyledi: “Kim daha yakın demeyelim. Bu transferin gündemini Başakşehir tarafından takip edelim. Çünkü konuyla ilgili en çok detayı paylaşan onlar. Bu konuda bir açıklama yapmayacağım. (G.Saray konusu) Bu konu biraz benim yaram. Rakip camiayı da biraz eleştireceğim. Transfer piyasasına düşme ihtimali olan ya da kontratı bitmek üzere olan her oyuncu taciz edilmez, her oyuncu ablukaya alınmaz. Bildiğimiz o kadar çok detay var ki.

Hepsiyle önceden imzalanan sözleşmeler ve beğendikleriyle sonradan kontratı gerçekleştirmeler var. Bu ligde artık bu durum bütün kulüplerin canını sıkıyor. Biz bu konuda rahatız, Fenerbahçe bir oyuncuyu isterse o oyuncuyu alır. O yüzden Galatasaray bizden önce davransın, kafasını karıştırsın fark etmez. Eğer Fenerbahçe bir oyuncuyu gerçekten isterse alır. Bunun da örnekleri daha önce oldu, tek tek saymama gerek yok. Eğer bir oyuncu F.Bahçe’yi istemezse, Fenerbahçe de onu istemez. Bu basittir. Ama oyuncunun gönlü varsa ve Fenerbahçe istiyorsa, bu filmin sonu her zaman Fenerbahçe Stadı’nda sonlanmıştır. İrfan Can konusunda aktaracağım başka bir konu yok."

Alp Pirşen'den İrfan Can Kahveci sözleri

28 ŞAMPİYONLUĞUMUZ ÇOK YAKINDA TESCİLLENECEK

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in geçmiş şampiyonluklarla ilgili açıklamaları hakkında da konuşan Alper Pirşen, “Nihat Bey geçmişteki başvurulara bakacağını söyledi. F.Bahçe’nin böyle bir başvurusu yok. Tahkim kurulunun tarafsızlıklarından şüphe edildiği için böyle bir başvuru yapılmamış. Bu sadece Fenerbahçe’nin konusu değil. Şampiyonlukları sayılmayan Göztepe, Altay gibi kulüpleri de cesaretlendiririz. Biz Türkiye’nin en büyük ve en çok şampiyon olan kulübüyüz. 28 tane helal şampiyonluğumuz var. Yerelleri saymıyorum.

Bunun masa başı bazı oyunlarla, kimlerin yaptığını ve hangi camianın nasıl dominant bir lobisinin olduğunu herkes biliyor, mevzuat böyle denilerek savunulması komedi. Hangi döneme geldiğinin ismini anmak bile istemiyorum. Bunu gören zaten hukuki bir dayanağı olmadığını söyler. Bu durum Beşiktaş için esnetildi. Bizim daha çok gerekçelerimiz var ve tazminat boyutunu da değerlendiriyoruz. Taraftarlarımıza bunun müjdesini vereyim, bu sürece aşırı inanıyoruz. 28 şampiyonluğumuzu herkes kabul etmek zorunda kalacak. Yıldız bizim için önemli değil. Ama bu ülkenin en büyük futbol takımı olduğumuz çok yakında tescillenecek. Çok büyük bir şey değil ama tazminat konusunda 1 lira bile bize yapılan haksızlığın sembolü olacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Alp Pirşen'den İrfan Can Kahveci sözleri ile ilgili etiketler İrfan Can Kahveci Fenerbahçe Galatasaray Alp Pirşen Mediol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.