Alp Navruz o projeyle ekranlara dönüyor!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle şöhreti yakalayan yakışıklı oyuncu Alp Navruz'un yeni projesi belli oldu.

İki sezon süren 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisinde 'Sinan Egemen' karakterine hayat veren Alp Navruz, son dönemin yükselen yıldızları arasında yer alıyor.

Birçok dizi ve film teklifi alan Navruz, Üs Yapım'ın TRT 1'de seyirciyle buluşacak olan 'Elimi Bırakma' adlı iddialı projesiyle anlaştı. İlk adı 'Miras' olan dizinin yönetmen koltuğunda usta bir isim Sadullah Celen oturuyor.

 'CENK ÇELEN' KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Cumartesi günü çekimleri başlayan, bir gün önce de afiş çekimleri yapılan dizide Alp Navruz, 'Cenk Çelen' karakterine hayat verecek. 'Fazilet Hanım ve Kızları' biter bitmez yeni projesi netleşen Alp Navruz'un bir hafta tatil yaptıktan sonra çekimlere başlayacağı öğrenildi.

Alp Navruz o projeyle ekranlara dönüyor!

Aile bağlarının gücüne dikkat çeken dizide Alp Navruz, büyük bir yemek firmasının sahibi olan zengin bir ailenin Amerika'da okuyan oğlu rolüyle kamera karşısına geçecek. Dizide Alp Navruz'un partnerini ise Alina Boz canlandıracak.

Alp Navruz o projeyle ekranlara dönüyor! ile ilgili etiketler Alp Navruz Alina Boz yeni dizi miras
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.