Alp Kırşan'dan bebek müjdesi geldi!

Ekranların sevilen yarışması Survivor'da sunuculuk yapan Alp Kırşan, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla eşinin 2. kez hamile olduğunu duyurdu.

Oğlu Efe'nin ikinci yaşında bir çocuk daha istediklerini söyleyen Alp Kırşan müjdeyi verdi. Ailesiyle birlikte Bodrum'daki evlerinde tatilde olan Kırşan, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla eşinin 2. kez hamile olduğunu duyurdu.Eşi Zeynep Dörtkardeşlerin karnının baya belirgin olduğu fotoğrafı "Biz bu fotoğrafta 9 kişiyiz" notuyla takipçilerine müjdeli haberi verdi.

Alp Kırşan'dan bebek müjdesi geldi!

 2 SENE ÖNCE SİNYALİNİ VERMİŞLERDİ

Alp Kırşan ile Zeynep Dörtkardeşler Kırşan ikinci çocuğun sinyallerini 2016 yılındaki bir röportajlarında vermişlerdi. Yine Bodrum'daki evlerinde yaptıkları röportajda Alp Kırşan "Zeynep iyi bir anne. Efe iki yaşına geldikten sonra ikinci çocuğu istiyoruz" sözleriyle ikinci çocuk isteklerini belirtmişti.Çiftin dediği gibide oldu. Oğulları Efe 2 yaşına gelince 2. çocuğun müjdesini verdiler.

Alp Kırşan'dan bebek müjdesi geldi! - Resim : 2

Alp Kırşan'dan bebek müjdesi geldi! ile ilgili etiketler Alp Kırşan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.