Alp Kırşan öldü mü? Babası Erdinç Kırşan neden öldü?

Survivor sunucularından biri olan ve ekranların en sevilen isimleri arasında yer alan Alp Kırşan geçtiğimiz Aralık ayında ölüm haberini paylaşmıştı. Ancak sosyal medyada bazı kullanıcılar hata yaparak Alp Kırşan gerçektende öldü mü sorusuna yanıt aradı.

2000’li yılların başından bu yana ekranlarda olan ve bir dönem Survivor sunuculuğu da gerçekleştiren Alp Kırşan, geçtiğimiz Aralık ayında acı haberi paylaşmıştı. Ünlü sunucu kendisini yıkan bu haber sonrasında oldukça üzüntü duymuştu.

Alp Kırşan Öldü Mü?

Uzunca bir süredir Bodrum’da yaşantısına devam eden Alp Kırşan’ın babası Erdinç Kırşan hayatını kaybetti. Bu acı gününde sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kırşan, "Canım babamızın vefatını üzüntü içinde sizlerle paylaşmak çok zor" notunu düşmüştü.

Alp Kırşan

Alp Kırşan'ın oyuncu eşi olan Zeynep Kırşan ise kayınpederinin vefatının ardından yaptığı paylaşımında, "Canımız babamız Erdinç Kırşan bu akşam aramızdan ayrıldı. Cenazesi yarın ikindi namazına müteakiben Beşikçioglu Camii'nden kaldırılacaktır. Nurlar içinde uyu güzel babam. Teşekkür ederim beni bu kadar güzel sevdiğin için… Şimdiden özlemle…" ifadelerine yer verdi.

Alp Kırşan öldü mü? Babası Erdinç Kırşan neden öldü? ile ilgili etiketler Alp Kırşan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.