Almeda Abazi: "Tolgahan'ı doğurdum sandım"

Geçtimiz günlerde oğullarını kucağına alan Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman çifti, hastane çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtladı. Almeda Abazi, bebeğin babasına olan benzerliğini belirterek "İlk gördüğümde Tolgahan'ı doğurdum sandım" dedi.

Dört gün önce oğulları Efehan’ı kucağına alan Almeda Abazi, Altunizade Acıbadem Hastanesi’nden taburcu oldu.

Abazi, muhabirlerin “Bebek kime benziyor?” sorusuna, “İlk gördüğümde Tolgahan’ı doğurdum sandım. Ona, ‘Aaa bu sensin’ dedim. Sanki kucağıma küçük Tolgahan’ı verdiler. Ziyarete gelenler de aynı şeyi söyledi. Hatta kan grupları da aynı” cevabını verdi.

Çocuklarını sünnet ettirdiklerini de söyleyen oyuncu, “Zor bir doğum oldu. Çok şükür ikisi de çok iyiler. Müthiş bir tecrübeydi. Daha önce film sahnesinde bunu yaşamıştım ama oradaki gibi değilmiş. Bütün kadınlara ve annelere saygım bir kez daha arttı” şeklinde konuştu. İki ay hemşire desteği alacağını belirten model ise “Sonra ben ilgileneceğim” açıklamasını yaptı.

Almeda Abazi: "Tolgahan'ı doğurdum sandım"

Almeda Abazi: "Tolgahan'ı doğurdum sandım" ile ilgili etiketler Tolgahan Sayışman Almeda Abazi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.