Almanya'yı yenen milliler Avrupa şampiyonu!

Avrupa 22 Yaş Altı Erkekler Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye, finalde Almanya'yı 67-64 yenerek şampiyon oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, şampiyon sporcuları sosyal medyadan yayımladığı mesaj ile kutladı.

İtalya'nın Udine kentinde düzenlenen organizasyonda son şampiyon unvanıyla mücadele eden milli takım, finalde Almanya ile karşılaştı.

İlk periyodu 22-21 önde tamamlayan Türkiye, ikinci çeyrekte farkı açarak soyunma odasına 40-31 üstün girdi.

Skor üstünlüğünü koruyan milliler, üçüncü periyodu da 53-49 önde bitirdi. Son çeyrekte de oyunu kontrolü altında tutan Türkiye, Almanya'yı 67-64 mağlup ederek üst üste ikinci şampiyonluğuna uzandı.

Milli takımda Mücahit Günaydın 32 sayı, 13 ribauntla oynarken, Enes Bulut 20 sayıyla maçı tamamladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Avrupa şampiyonu olan 22 Yaş Altı Erkekler Tekerlekli Sandalye Milli Takımı sporcularını sosyal medyadan yayımladığı mesajla kutladı. 

Kasapoğlu, mesajında "Tebrikler Gençler! Avrupa 22 Yaş Altı Erkekler Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası’nda şampiyonluğa ulaşan Milli Takımımızı kutluyor, bu başarıda emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. 

Almanya'yı yenen milliler Avrupa şampiyonu! ile ilgili etiketler Mehmet Kasapoğlu Gençlik ve Spor Bakanı tekerlekli sandalye milli takımı avrupa şampiyonu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.