Almanya'ya transferi gerçekleşmeyen Rıdvan Yılmaz'a yeni talip çıktı

Beşiktaş'ın sol beki Rıdvan Yılmaz'a Alman ekibi Eintracht Frankfurt talip olmuş ancak bonservis bedelinin ödeme takvimindeki anlaşmazlıktan dolayı transfer gerçekleşmemişti. Genç oyuncuya bu sefer Britanya'dan talip çıktı. İngiliz basını Rıdvan'a İskoç devi Glasgow Rangers'ın talip olduğunu yazdı.

Beşiktaş'tan Eintracht Frankfurt'a transfer olması beklenen ancak; kulüpler arasındaki ödeme planındaki anlaşmazlık sebebiyle takımın kampına katılan Rıdvan Yılmaz için flaş bir gelişme yaşandı. Ada basınına göre; milli sol bek için dev bir kulüp devreye girdi. Bonservis teklifi belli oldu.

Rıdvan Yılmaz'ın ismi uzun süre Eintracht Frankfurt ile anılmış hatta transfer son aşamaya kadar gelmişti. Ancak genç futbolcunun transferi son anda gerçekleşmemişti. Beşiktaş altyapısından yetişen ve siyah-beyazlı ekip ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Rıdvan yılmaz geçtiğimiz sezon, 33 maçta forma giydi ve 3 gol, 4 asistlik skor katkısı sağladı.

RANGERS'TAN RIDVAN ATAĞI! TEKLİF: 4.6 MİLYON EURO

Daily Mail'in haberine göre Glasgow Rangers, Liverpool'dan Ben Davies'e imza attırdıktan sonra Beşiktaş'ın genç yıldızı Rıdvan Yılmaz ile 4 milyon sterlinlik (yaklaşık 4.6 milyon euro) bir anlaşma yapmak istiyor.

Glasgow Rangers'ın Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, takımın yedinci transferini milli futbolcu Rıdvan Yılmaz ile tamamlamak istiyor.

Almanya'ya transferi gerçekleşmeyen Rıdvan Yılmaz'a yeni talip çıktı ile ilgili etiketler Beşiktaş Glasgow Rangers Transfer Rıdvan Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.