Almanya'ya ev bakmaya gidecek! Genç futbolcu Rıdvan Yılmaz Beşiktaş'tan ayrılıyor...

Beşiktaş'ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz için Eintracht Frankfurt'tan yapılan son teklifi kabul ettiği öne sürüldü. Beşiktaş yönetimi, sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan ve Avrupa'ya transfer olmak isteyen Rıdvan'ın yolunu açmak için 6 milyon Euro'yu bulan teklife prensipte "Evet" dedi. Bu arada Rıdvan'ın Almanya'ya ev bakmaya gideceği belirtildi.

Üç sezon önce Beşiktaş ile başlayan hikâyesine 3 kupa sığdıran, başarısıyla birlikte genç yaşta Beşiktaş'ın vazgeçilmezi olan ve A Milli Futbol Takımı'na kadar yükselen Rıdvan Yılmaz, Almanya yolcusu. Sabah Gazetesi'nin haberine göre; 21 yaşındaki sol bek için ilk teklifini mayıs ayında yapan Eintracht Frankfurt, siyah-beyazlı kulübün revize talebine olumlu yanıt verdi. UEFA Avrupa Ligi'nin son şampiyonu olan Alman ekibi, milli futbolcu için Beşiktaş'a 4.5 milyon Euro bonservis ve 1.5 milyon Euro'yu bulan bonus ile birlikte sonraki satıştan yüzde 20 pay teklif etti.

ALMANYA'YA EV BAKMAYA GİDECEK

Beşiktaş yönetimi, sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan ve Avrupa'ya transfer olmak isteyen Rıdvan'ın yolunu açmak için 6 milyon Euro'yu bulan teklife prensipte 'Evet' dedi. İki kulüp arasında detayların görüşüldüğü belirtilirken transferin kısa süre içerisinde imzaya dökülmesi bekleniyor. Bu arada Rıdvan'ın Almanya'ya ev bakmaya gideceği belirtildi. Genç yıldızla, İtalyan temsilcisi Torino da ilgilenmiş ancak 4 milyon Euro'luk teklifini yükseltmeyince anlaşmaya varılamamıştı.

Almanya'ya ev bakmaya gidecek! Genç futbolcu Rıdvan Yılmaz Beşiktaş'tan ayrılıyor... ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Rıdvan Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.