Almanya'da yaşayan Tarkan'ın son hali şaşkına çevirdi! Yeni imajıyla dalga geçti

2017 yılında Pınar Dilek ile Tarabya'daki villasında sade bir törenle hayatını birleştiren ve 2018 yılında ilk kez baba olmanın heyecanını yaşayan Türk pop müziğinin güçlü sesi Megastar Tarkan son görüntüsüyle şaşırttı. Uzun süredir eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile birlikte Almanya'da yaşayan şakıcının son haline Instagram'dan yorum yağdı.

Eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile birlikte uzun zamandır Almanya Köln'de gözlerden uzak bir yaşam süren ve koornavirüs döneminde konser vermeyeceğini açıklayan 48 yaşındaki şarkıcı Tarkan, 4,9 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

İMAJ TAZELEDİ

Son halini gözler önüne seren Tarkan'ın imaj yenilediği ve saçları ile sakallarını uzattığı görüldü. Ünlü şarkıcı paylaşımının altına ''Ormanlar kralı Tarzan” single’ım çok yakında sizlerle... Şaka bi yana, pandemide saçlar çığrından çıktı bende. Ama yakında Tarzan’dan Tarkan’a dönerim merak etmeyin. Ve de yeni şarkılarla.. Çok özledim.'' şeklinde espirili bir not düşerek kendisini ti'ye aldı.

 Almanya'da yaşayan Tarkan'ın son hali şaşkına çevirdi! Yeni imajıyla dalga geçti

Megastar'ın fotoğraf karesini Sibel Can, Kıvılcım Ural, Tansu Dayan, Tuğba Ünal gibi ünlü isimlerin de aralarından bulunduğu yaklaşık 310 bin kişi beğendi.

 

 

Almanya'da yaşayan Tarkan'ın son hali şaşkına çevirdi! Yeni imajıyla dalga geçti ile ilgili etiketler Tarkan Sosyal Medya megastar imaj
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.