Almanya'da PKK yürüyüşüne polisten sert müdahale

Almanya'da terör örgütü PKK'ya yönelik sık sık düzenlenen eylemlere bir yenisi daha eklendi. Berlin'de terör sempatizanlığı yapan kişiler taşkınlık yapınca, polisin sert müdahalesi gecikmedi. Alman polisi, bazı göstericileri gözaltına aldı.

Almanya'da terör örgütü PKK'ya yönelik sık sık düzenlenen eylemlere bir yenisi daha eklendi. Terör sempatizanlığı yapan kişiler taşkınlık yapınca, polisin sert müdahalesi gecikmedi.

Almanya'nın başkenti Berlin'de PKK yasağının kaldırılmasını isteyen binlerce kişi sloganlar ve marşlar eşliğinde terör propagandasında bulundu. Yürüyüş yaptıkları esnada taşkınlıkta bulunan göstericilerin arasında Avrupalı parti ve örgütlerin de olduğu aktarıldı.

Almanya'da PKK yürüyüşüne polisten sert müdahale

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Eylem boyunca, terör örgütü PKK sempatizanlığı yapan kişilere bir müddetten sonra güvenlik güçleri müdahalelerde bulunarak, bazı kişileri gözaltına aldı.

Almanya'da PKK yürüyüşüne polisten sert müdahale ile ilgili etiketler PKK Almanya Eylem terör örgütü yürüyüş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.