Almanya'da bir cami saldırısı daha: Mescidi taşladılar...

Almanya'nın Aşağı Saksonlar eyaletinde bulunan Hildesheim kentindeki DİTİP camisine kimliği belirsiz kişiler tarafından taşlı saldırı gerçekleşti.

Geçtiğimiz günlerde teröristlerce cami duvarına tehdit mesajları da yazılan Almanya'da bu sefer de kimliği belirsiz kişiler Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Selimiye Merkez Camisi'ne taşlı saldırıda bulundu.

CAMİNİN MESCİT KISMI HEDEF ALINMIŞ

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Selimiye Merkez Camisi'ne dün 19.00 sularında yapılan taşlı saldırıda caminin camı kırıldı. Caminin boş olması nedeniyle yaralanan olmadı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde bir kişinin caminin mescit kısmındaki cama taş atması ve daha sonra kaçması yer alıyor.

Almanya'da bir cami saldırısı daha: Mescidi taşladılar...

"SON DÖNEMDE CAMİLERE YÖNELİK SALDIRILAR ARTTI"

Hildesheim DİTİB Selimiye Merkez Camisi Dernek Başkanı Osman Demirtaş, son dönemlerde camilere yönelik artan saldırılardan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, cami derneği olarak bulundukları şehirde herkesle iyi ilişkiler içinde olduklarını söyledi.

Demirtaş, saldırıya dair görüntüleri polisle paylaştıklarını ve saldırgan hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ifade etti.

Almanya'da bir cami saldırısı daha: Mescidi taşladılar... ile ilgili etiketler Almanya camii cami saldırısı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.