Almanya'da kimse bu yüzden televizyonu açmıyor

Alman basını 3-3'lük Türkiye maçının ardından teknik direktör Jöachim Löw'ün takımını eleştiri yağmuruna tuttu. Tarihimizde Almanlar'a ilk kez 3 gol attığımız maçın ardından Almanya'da öne çıkan manşetler şöyle:

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild, milli takımda yaşanan düşüşe değinirken, "Almanya’da kimse bu yüzden televizyonu açmıyor. 2020’deki üçüncü maçta da galibiyet gelmedi. Milli takım, pandemi sonrası ilk zaferini bekliyor..." yorumunu yaptı.

Spor dergisi Kicker'ın maçla ilgili yorumu ise şöyle oldu: "Yedek ağırlıklı bir kadroyla Türkiye karşısına çıkan milli takım, Köln'deki hazırlık maçında uzatma dakikalarında gelen golle galibiyeti elinden kaçırdı. Milliler, İsviçre ve İspanya maçlarında olduğu gibi yine kalesini gole kapatamadı."

Die Welt'te ise son dakika golüne vurgu yapılırken, "Almanya, Türkiye karşısında 3-3'lük beraberlikten öteye gidemedi. Türkiye'ye beraberliği getiren gol 90+4'te gelirken, Jöachim Löw'ün ekibi 2020 yılındaki üçüncü maçında da kazanamadı" denildi.

Morgenpos, 2020 yılındaki ilk galibiyet sevincinin son dakika golüyle ellerinden kaçtığına değinirken, üç maçtır galibiyete hasret kalınmasının normal olmadığına vurgu yaptı.

Berliner Zeitung'da da Almanya'nın yine kazanamamış olmasına vurgu yapılırken, "Yeniden dizayn edilen Almanya Milli Takımı, Türkiye ile ancak 3-3 berabere kaldı. 323 gündür galibiyet bekliyoruz" denildi.

LÖW'ÜN TAKIMI ARTIK KAZANAMIYOR

Der Tagesspiegel ise Kenan Karaman'ın son dakikadaki golüyle galibiyetin kaçtığına değinirken, Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Löw'ün artık milli maçlarda kazanmakta zorlandığını belirterek, "Üç kez öne geçtiğimiz sıra dışı maç en sonunda beraberlikle sonuçlandı" ifadesini kullandı.

Almanya'da kimse bu yüzden televizyonu açmıyor ile ilgili etiketler Almanya Şenol Güneş Kenan Karaman A Milli Takım Joachim Löw
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.