Almanya mı Türkiye mi? Yükselen yıldız Can Uzun için Montella devrede

Bundesliga 2'de Nürnberg forması giyen 18 yaşındaki Can Uzun, performansıyla sezona damga vuran isimlerden. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Almanya'nın da milli takıma almak istediği Can Uzun için harekete geçti.

Nürnberg formasıyla Bundesliga 2'de sezona damga vuran Can Uzun'un A Milli Takım'a kazandırılması için teknik direktör Vincenzo Montella'nın harekete geçti.

ALMANLAR DA MİLLİ TAKIMA İSTİYOR

Sözcü'nün haberine göre; Bundesliga 2 takımı Nürnberg'de forma giyen ve bu sezon 13 gol, 3 asistlik performans sergileyen 18 yaşındaki futbolcuyu Almanlar da istiyor.

17 ve 18 yaş altı milli takımlarında Türkiye forması giyen Can'ın Panzerlere kazandırılması için büyük çaba olduğunu gören A Milli Takım heyeti, resmi adımları daha hızlı atacak.

Can'ın mart ayında oynanacak hazırlık maçlarının aday kadrosu için Montella'dan davet alacağı da iddia edildi.

Almanya mı Türkiye mi? Yükselen yıldız Can Uzun için Montella devrede ile ilgili etiketler Vincenzo Montella A milli futbol takımı Bundesliga Almanya Can Uzun
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.