Almanya Başbakanı, ABD Başkanı'nın davetini geri çevirdi!

Alman medyası, Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un ABD Başkanı Joe Biden'ın Washington'da görüşme davetini geri çevirdiğini belirtti. Sebep olarak ise artan Covid vakaları ve İspanya ziyareti gösterildi. Görüşmenin Şubat ayında gerçekleşmesi bekleniyor.

Alman haber dergisi Der Spiegel'in haberine göre ABD Başkanı Joe Biden, Almanya Başbakanı Olaf Scholz'a Ukrayna krizi nedeniyle Washington'a kısa süreli bir ziyaret gerçekleştirmesini teklif etti.

ALMANYA ABD'NİN TEKLİFİNİ NEDEN GERİ ÇEVİRDİ?

Ancak Scholz'un bu teklifi geri çevirdiği belirtildi. Scholz'un Beyaz Saray'dan gelen teklifi geri çevirme nedeninin önceden planlı İspanya ziyareti ve Almanya'daki korona virüs vaka sayılarının yükselmesinden kaynaklandığı ifade edildi.

Scholz'un bu süre zarfında ülkesinde olması gerektiğini söylediği belirtildi. Her iki tarafın da görüşme ayarlamak için çalıştığı, şubat ortasına kadar görüşmenin gerçekleştirilmesinin beklendiği aktarıldı.

Almanya Başbakanı, ABD Başkanı'nın davetini geri çevirdi! ile ilgili etiketler Almanya ABD davet reddetti geri çevirdi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.