Almanlar Beşiktaş'ın kapısını Semih Kılıçsoy için çaldı! Yapılan teklif belli oldu

Beşiktaş'ta bu sezon iyi giden tek şey olan genç yıldız Semih Kılıçsoy, formunu her geçen gün arttırarak devam ediyor. 18 yaşındaki yetenekli futbolcuya Almanya'dan Eintracht Frankfurt kancayı takmış durumda. Alman ekibinin teklif ettiği ücret belli oldu.

Bu sezon ortaya koyduğu performansla tüm dikkatleri üstüne çeken Semih Kılıçsoy, Avrupa kulüplerinin yakın radarında bulunuyor.

18 yaşındaki yetenekli futbolcuya Almanya'dan Eintracht Frankfurt kancayı takmış durumda.

TEKLİFLERİ REDDEDİLDİ

Kış transfer döneminde Semih Kılıçsoy için 9 milyon euro teklif yapan Alman ekibi bu teklifini revize etti.

Frankfurt'un, Beşiktaş'a 12 milyon euro transfer teklifi yaptığı ancak Hasan Arat başkanlığındaki yönetimin bu teklifi geri çevirdiği ortaya çıktı.

29 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 29 resmi maça çıkan Semih Kılıçsoy bu karşılaşmalarda 11 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı.

Almanlar Beşiktaş'ın kapısını Semih Kılıçsoy için çaldı! Yapılan teklif belli oldu ile ilgili etiketler Semih Kılıçsoy Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.