Alman siyasetçi Jürgen Todenhöfer'in sözleri yeniden gündem oldu: Yüzyıllardır milyonlarca insanı öldüren Müslümanlar değildi

2017 yılında Alman kanalı ZDF'ye katılan siyasetçi Jürgen Todenhöfer'in o dönem ezber bozan sözleri yeniden gündem oldu.

Alman siyasetçi Jürgen Todenhöfer katıldığı programda dünyada insanları öldürenlerin, katliamlar yapanın Müslümanlar değil Batılılar olduğunu söylemişti:

İşte Todenhöfer'in sözleri:

"Sanırım biz kendimizi bir yalan içerisine yerleştirmişiz.

Bu yalan şu: İyi olan, asil olan, yardımsever olan bizleriz. Gerçek bu değil. Böyle eğlenceli bir programda bu tür ciddi şeyleri söylemek zor.

İnanıyorum ki, biz Batılılar dünyayı fikirlerimizin, değerlerimizin ve dinimizin mükemmelliğiyle fethetmedik. Yalnızca ve yalnızca başkalarından daha acımasızca zor kullandık.

"6 milyon Yahudi'yi öldüren Müslümanlar değildi..."

Daha ciddi olmam gerekirse;

Haçlı Seferleri'nde 4 milyon kişiyi öldüren, sömürgeleşme döneminde 50 milyon insanı öldüren, 1. ve 2. Dünya Savaşlarında 70 milyon insanı öldüren, 6 milyon Yahudi'yi öldüren Müslümanlar değildi."

Alman siyasetçi Jürgen Todenhöfer'in sözleri yeniden gündem oldu: Yüzyıllardır milyonlarca insanı öldüren Müslümanlar değildi ile ilgili etiketler Alman Müslüman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.