Alman gazetesi Handelsblatt da Erdoğan'ı 'diktatör' yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı'yı dize getirmesinin ardından Avrupa medyası algı operasyonu yaparak alçakça saldırılarına devam ediyor. Almanya'da yayın yapan Handelsblatt dergisi, Erdoğan'ı kapağına taşıyarak "2016'da bir diktatör doğdu" başlığını attı.

Alman medyasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan düşmanlığı devam ediyor. Ülkede yayın yapan Der Spiegel dergisi, Türkiye özel sayısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kapağına taşıyarak Türkiye için 'özgürlüğünü kaybeden ülke' benzetmesini yapmıştı.

İş, finans ve ticaret gazetesi Handelsblatt da hedef olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçti. Gazetenin Türkiye'd yaşananları ve Erdoğan'ın AB liderleriyle ilşikisini, 12 Ağustos'ta "Bir diktatör doğdu 2016" başlığıyla okuyucularına aktardığı ortaya çıktı.

170920162214248990298_3.jpg

Alman gazetesi Handelsblatt da Erdoğan'ı 'diktatör' yaptı ile ilgili etiketler Almanya Gazete Dergi Erdoğan Handelsblatt
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.