Alman ekibinden "Darısı başımıza" dedirtecek 'bilet' kararı!

Almanya Bundesliga 2 takımlarından Fortuna Düsseldorf, devrim niteliğinde bir karar alarak, gelecek sezondan itibaren iç saha maçlarını seyircilere stattan ücretsiz olarak izletecek.

Almanya 2. Futbol Ligi (Bundesliga 2) ekiplerinden Fortuna Düsseldorf, futbol tarihinde eşine az rastlanır bir karar aldı. Alman ekibi gelecek sezon iç sahada oynayacağı maçları taraftarlara ücretsiz yapacak.

Sport1'de yer alan habere göre; kulüpten ortaklarına gönderilen mektupta "İster Fortuna üyesi, ister sezonluk bilet sahibi, organize taraftar, düzenli stadyum ziyaretçisi veya misafir taraftar olsun, amacımız tüm taraftarların lig iç saha maçlarına ücretsiz olarak girmesini sağlamaktır." ifadelerine yer verildi.

"HERKES İÇİN FORTUNA" DEDİLER BİLTLERİ ÜCRETSİZ YAPACAKLAR

Fortuna Düsseldorf kulübü yönetimi , "Herkes için Fortuna" adı verilen bu konsept sayesinde şehirdeki futbol coşkusunu yeniden canlandırmak istiyor. Böylece tekrar Bundesliga'ya çıkarak en üst seviyede mücadele etmek istiyorlar.

Fortuna Düsseldorf'un iç saha maçlarını oynadığı Esprit Arena 54 bin 600 seyirci kapasitesine sahip. Alman takımının bu sezonki seyirci ortalaması ise 29 bin civarında.

Fortuna, 29 haftanın geride kaldığı 18 takımlı Bundesliga 2'de 47 puanla 6. sırada yer alıyor.

Alman ekibinden "Darısı başımıza" dedirtecek 'bilet' kararı! ile ilgili etiketler Almanya Bundesliga
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.