"Allah rızası yolunda geçen bir ömür..." Siyasilerden Mustafa Karahasanoğlu için taziye mesajları

Bir süredir hastanede tedavi gören Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu'nun vefatı sevenlerini yasa boğdu. Siyaset dünyasından pek çok isim de Karahasanoğlu ardından başsağlığı mesajı yayınladı.

Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, hayatını kaybetti.

Mustafa Karahasanoğlu, bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

CENAZE NAMAZI FATİH CAMİİ'NDE

Karahasanoğlu'nun cenaze namazı, İkindi Namazı'na müteakip Fatih Camii'nde kılınacak. Karahasanoğlu'nun naaşı, namazın ardından Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verilecek.

Karahasanoğlu'nun vefatı sevenlerini yasa boğdu. Siyaset dünyası peş peşe başsağlığı mesajları yayınladı. 

 

BAKAN SOYLU: ALLAH RIZASI YOLUNDA GEÇEN BİR ÖMÜR

Bakan Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, " Allah rızası yolunda geçen bir ömür... Yaşantısı ve fikirleriyle hepimize örnek olan, Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu Ağabeye Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âlî olsun inşallah." ifadelerini kullandı. 

 

 

BAKAN KİRİŞCİ: BÜYÜK BİR TEESSÜRLE ÖĞRENDİM

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ise "Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu’nun vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Ailesine, yakınlarına ve Yeni Akit ailesine sabırlar diliyorum." dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Bu gece Hakk’a yürüyen Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu beye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun. Tüm Akit ailesine başsağlığı dileklerimi iletiyorum.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu Bey ebedî âleme irtihal etti. Allah mekânını cennet eylesin. Ailesine, sevenlerine sabırlar diliyorum; Akit ailesinin başı sağ olsun.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop:  Değerli dava, mücadele ve gönül adamı, Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu'nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Cenab-ı Hak'tan rahmet, yakınlarına ve Yeni Akit ailesine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

"Allah rızası yolunda geçen bir ömür..." Siyasilerden Mustafa Karahasanoğlu için taziye mesajları ile ilgili etiketler vefat mustafa karahasanoğlu bakan soylu Vahit Kirişçi taziye siyasi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.