"Allah herkese böyle ekonomik kriz versin"

YouTube'da yaptığı sokak röportajlarını yayınlayan Mert Armağan, üniversite öğrencisi bir kızla ekonomik krizi konuştu. Her şeyin sebebini ekonomik krize bağlayan ama elinde son model telefon olan, fitnessten buz patenine kadar birçok sosyal aktivitede bulunduğunu söyleyen genç kız ‘Allah herkese böyle ekonomik kriz versin’ dedirtti.

YouTuber Mert Armağan'ın gerçekleştirdiği bir sokak röportajında kendisine yöneltilen soru üzerine Türkiye'de ekonomik kriz olduğunu belirten ve çoğu Türk insanının cahil olduğunu savunan genç kızın yaptığı açıklamalarla güldürdü.

Ekonomik kriz iddiasında olan ancak elinde bulunan son model telefonu ilk çıktığı gün aldığını belirten genç kız bunu devletin verdiği kredi ile sahip olduğunu da sözlerine ekledi. 

Devletten 550 lira öğrenim kredisi aldığını söyleyen genç kız, eskiden devlet kredisinin 75 lira olduğunu duyunca şaşkınlık yaşadı.

Gençlerin farklı şeylere yönelmesini ekonomik krize bağlayan genç kız ‘Aslında çalışabilirim. Ama ben çalışırsam benim sosyal hayatım nerede kaldı?’ ifadesini kullandı.

Daha sonra da sosyal aktivitelerini bir bir sayan genç kız kursa gittiğini, buz pateni yaptığını, fitnessa gittiğini söyledi. 

Genç kızın bu sözleri üzerine röportajı yapan Mert Armağan ‘Allah herkese böyle ekonomik kriz versin’ ifadesini kullandı.

"Allah herkese böyle ekonomik kriz versin" ile ilgili etiketler telefon mert armağan ekonomik kriz sosyal aktivite öğrenim kredisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.