Alkole ve sigaraya bir zam daha

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, iki gruba ait rakıya, ital viskiye, votkaya, liköre, tekilaya ve Raıson, Esse sigara markalarına zam geldiğini duyurdu. İşte detaylar...

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, iki gruba ait rakıya, ital viskiye, votkaya, liköre, tekilaya ve Raıson, Esse sigara markalarına zam geldiğini sosyal medya hesabından açıkladı.

Alkole ve sigaraya bir zam daha

İki gruba ait rakıya, ital viskiye, votkaya, liköre ve tekila grubuna zam geldi. Bir sigara grubunda daha fiyat artışıyla birlikte zamlanmayan sigara kalmadı.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, alkol ve sigara grubuna gelen zamları sosyal medyadan duyurdu. 

Dündar, iki rakı grubuna yüzde 35 zam geldiğini duyururken ital viski votka likör ve tekila gurubunda da fiyatların yükseldiğini açıkladı. 

Dündar, son sigara grubunun da artık zamlı fiyatla satılacağını paylaştı.

 
 
Alkole ve sigaraya bir zam daha ile ilgili etiketler ekonomi sigara alkol zam
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.