Alkol yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağında içki satışı yapan yerler var mı?

Türkiye tam kapanma döneminde alkol yasağı var mı sorusunu tartışıyor. 17 Mayıs'a kadar sürecek sokağa çıkma yasağında içki satışı var mı?

Alkol yasağı var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine kararları sonrası açıkladığı tam kapanma sürecinde uygulanacak sokağa çıkma yasağında içki satışı yapacak yerleri merakla araştıran vatandaşlar alkol yasağı ile ilgili tartışmalara sosyal medyada katılıyor.

ALKOL YASAĞI VAR MI?

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen uyarı yazısı merak ediliyor. Hafta sonu ülke genelinde sokağa çıkma yasağı uygulanıyor ancak 10.00-17.00 saatleri arasında açık tutulan bakkal, kuru yemişçi ave marketlerden alışveriş yapılabiliyordu.

Tam kapanmada alkol satışı yasaklandı!

İçişleri Bakanlığı'nın söz konusu kararına göre hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri içinde açık tutulan bakkal, kuru yemişçi ve marketlerde alkol satışı yapılmıyordu.

17 günlük sokağa çıkma yasağı ilgili olarak Sözcü'ye konuşan İçişleri Bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili 17 günlük tam kapanma boyunca alkollü içki satışı yapılamayacağını söyledi.

Alkol yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağında içki satışı yapan yerler var mı? ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs alkol yasağı içki yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.