Belediye harekete geçti: Yaşlı kadını zorla servis aracından indirenlere yasal işlem uygulanacak!

Ankara'da 80 yaşındaki kadın alışveriş tutarı 50 TL'nin altında kaldığı için market servisinden indirilmişti. Kadınla ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi harekete geçerek, zabıtanın konu hakkında yasal işlem uygulayacağı belirtildi.

Ankara Yenimahalle'de önceki gün meydana gelen olay, büyük tepkilere neden oldu.

İddiaya göre bir markette alışveriş yapan kadın, alışveriş tutarının 50 TL'nin altında kalması nedeniyle market servisinden indirildi. Servis şoförüne diğer yolcular tepki gösterirken, yaşlı kadın ise olay yerinden uzaklaştı.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR HAREKETE GEÇTİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin ise konuyla alakalı sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Gültekin, "Konuyla ilgili olarak, ABB Zabıta Daire Başkanlığımız yasal işlemleri derhal uygulayacak ve sürecin sıkı takipçisi olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi.

 

Belediye harekete geçti: Yaşlı kadını zorla servis aracından indirenlere yasal işlem uygulanacak! ile ilgili etiketler market alışveriş Kadın yaşlı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.