Alişan’ın o sözlerine nişanlısı Eda Erol’dan cevap geldi!

Şarkıcı Alişan'ın ''Herkesi dönüp baktıracak bir kadınla evlenmek istemezdim" açıklamasından sonra nişanlısı Eda Erol, sosyal medya hesabı üzerinden fotoğraf paylaşarak Alişan'a cevap verdi.

Kasım ayında nikah masasına oturacak çiftten Alişan verdiği bir röportajda, “Çok güzel, çok alımlı, çok seksi, herkesi dönüp baktıracak bir kadınla evlenmek istemezdim. Yanımdaki kadın daha normal olmalı. Öyle de oldu şükür” dedi. Ünlü şarkıcının bu sözlerinden sonra nişanlısı Eda Erol, sosyal medya hesabından alımlı ve havalı pozlar paylaştı. Ancak Erol bir süre sonra bu fotoğrafları sildi.

Eda Erol kimdir kaç yaşındadır sorusu, merakla araştırılmaya devam ediyor. Alişan ile nişanlanmasının sonrasında merakla araştırılan isimler arasında yer alan Eda Erol, geçmişi ile sorgulanmaya başlandı. Peki, Eda Erol kimdir, kaç yaşındadır? İşte, merak edilen isim hakkında detaylı bilgiler

ereyery

EDA EROL KİMDİR?

İzdivaç programı sunucusu Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol, 1986 yılında doğdu. Televizyonda ilk ekran deneyimini 1 yıl önce 46 Yok olan dizisiyle adını duyduğumuz Eda Erol, Sinoplu anne ve göçmen babanın son kızıdır. Emekli polis memuru olan babasının İstanbul'a geldikten sonra Neşe Erberk ajansa kayıt ettirdiği Eda Erol, Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünden mezun olmuştur. İlk filmi Stajyer Mafya sonrası 46 dizisinde rol aldı.

NİŞAN 29 HAZİRAN TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİ

Şarkıcı Alişan bir süredir birlikte olduğu Eda Erol ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Kasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan çift 29 Haziran tarihinde aile arasında gerçekleşen törenle nişanlandı. Alişan ve Eda Erol çiftinin nişan fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

Alişan’ın o sözlerine nişanlısı Eda Erol’dan cevap geldi! ile ilgili etiketler Eda Erol Alişan çok güzel çok seksi eda erol kaç yaşında eda erol kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.