Alişan vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş'a olan özlemini bir kez daha dile getirdi

Alişan, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında koronavirüs nedeniyle kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'a olan özlemini dile getirdi. 41 yaşında hayata veda eden iki çocuk babası kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş'ı yaptığı paylaşımlarla sık sık anan Alişan bu kez de bilikte çekilen çocukluk fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.

Kardeş acısıyla sarsılan Alişan'ın koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Selçuk Tektaş'a olan özlemi bitmiyor... Şarkıcı Alişan, geçtiğimiz yıl kendisinden 4 yaş küçük kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatıyla büyük bir yıkım yaşamıştı. Kardeşinin vefatının ardından ilk kez 14 Ağustos 2021'de Kıbrıs'ta verdiği konserle yeniden sahnelere dönen Alişan gözyaşlarını tutamamıştı. Kardeşinin yokluğuna alışamayan Alişan her fırsatta Selçuk Tektaş'a olan özlemini dile getiriyor.


'ÇOK ÖZLEDİM...'

Alişan, son olarak Instagram hesabının hikaye bölümünden kardeşiyle çekilen çocukluk karesini yayınladı. Ünlü şarkıcının fotoğrafa düştüğü ''Çok özledim seni çok...'' şeklindeki not görenleri duygulandırdı.

Alişan vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş'a olan özlemini bir kez daha dile getirdi


Alişan'ın kardeşinin vefatının ardından Instagramdan yaptığı "Abim bizi öksüz bıraktım gittin..Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın herşeyimdin... Ben şimdi sensiz ne yapacağım...'' şeklindeki paylaşımı yürekleri dağlamıştı.

 

Alişan vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş'a olan özlemini bir kez daha dile getirdi ile ilgili etiketler Alişan Sosyal Medya Selçuk Tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.