Alişan ve sevgilisi Buse Varol ilk kez yan yana!

Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan Alişan ve Buse Varol, konuyla ilgili bir açıklamada bulunmamıştı. Aynı dizide rol alan çiçeği burnunda çift, önceki gün düzenlenen bir davette boy gösterdi.

Kanal D ekranlarına gelen 'Dostlar Mahallesi' dizisinde rol arkadaşı olan, arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen Alişan ve Buse Varol aşklarını saklamaktan çekinmiyor.

Geçtiğimiz günlerde Alişan, Buse Varol'un fotoğrafının altına kalp simgesi göndererek aşklarının sinyalini vermişti. Ancak ikili ilk defa önceki gün birlikte görüntülendi.

BİR AN BİLE ELİNİ BIRAKMADI!

Ünlü şarkıcı Alişan, aynı dizide birlikte kamera karşısına geçtiği oyuncu sevgilisi Buse Varol ile ilk kez Günaydın'ın davetine katıldı. Çok heyecanlı olduğu görülen Alişan, sevgilisini Orhan Gencebay ve Sevim Emre ile de tanıştırdı. Ünlü şarkıcı, parti boyunca sevgilisinin elini bir an olsun bırakmadı.

0x0-1513754628472

Alişan ve sevgilisi Buse Varol ilk kez yan yana! ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol fotoğraf davet
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.