Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın emanetlerini bir an bile yalnız bırakmıyor

Kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatıyla yıkılan şarkıcı Alişan zor günler geçiriyor. Önceki gün kardeşini mezarı başında ziyaret eden ve sosyal medyadan paylaşan ünlü şarkıcı bugün de kardeşinin çocuklarıyla birlikte çekilen karelerine Instagram hesabında yer verdi.

Alişan'ın kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz ay hayatını kaybetmişti. Kardeş acısıyla yıkılan Alişan, kısa bir süre sonra kuzeninin vefatıyla sarsılmıştı. Zor günler geçiren 45 yaşındaki şarkıcı, 'kardeşimin emanetleri' dediği Eyşan ve Ceylan kardeşleri bir an olsun yalnız bırakmıyor.


Ünlü şarkıcı yeğenleriyle pozunu paylaştı. Ardında iki kız çocuğu ve gözü yaşlı bir eş bırakan Selçuk Tektaş'ın emanetlerine abisi Alişan sahip çıktı.

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın emanetlerini bir an bile yalnız bırakmıyor


"ARTIK DÖRT ÇOCUĞUM VAR"


Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından yaptığı paylaşımda, 'artık dört çocuğum var' diyerek duygu dolu ifadelere yer vermişti...


"Abim bizi öksüz bıraktın, gittin... Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın her şeyimdin... Ben şimdi sensiz ne yapacağım? Dualar ettik, şifalar gönderdik ama hiçbiri fayda etmedi... Allah'ım seni bizden daha çok istedi, yanına aldı... İki çocuğum, iki yeğenim vardı, şimdi dört çocuğum var artık... Sen rahat uyu Eyşan'ım, Ceylan'ım, Merve’m bana emanet... Seni çok seviyorum abim... Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim... Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk’um... Seni çok seviyorum. Allah’ım mekanını cennet eylesin inşallah..."

 

 

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın emanetlerini bir an bile yalnız bırakmıyor ile ilgili etiketler Alişan Sosyal Medya Selçuk Tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.