Alina Boz ile Mithat Can Özer'in ayrılığı çapkın işletmeci Umut Evirgen'i harekete geçirdi!

Alina Boz ile Mithat Can Özer, 4 yıllık ilişkilerine nokta koydu. İkilinin ayrılığını fırsat bilen çapkın işletmeci Umut Evirgen, harekete geçti. Tuba Büyüküstün, Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerle aşk yaşayan Umut Evirgen'in Alina Boz ile bir mekanda samimi bir şekilde görüntülendiği iddia edildi.

Ünlü oyuncu Alina Boz, Sezen Aksu'nun oğlu 41 yaşındaki Mithat Can Özer ile 4 yıldır aşk yaşıyordu. Ünlü isimler ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyordu. İkili hakkında geçtiğimiz günlerde evlilik iddiası ortaya atılmış, tarih olarak 2027 gösterilmişti.

Alina Boz'un kendisinden 17 yaş büyük olan Özer ile olan ilişkisine nazar değdi. Evlenecekleri düşünülen ikiliden geçtiğimiz günlerde üzen haber geldi. 4 yıldır birlikte olan Alina Boz ile Mithat Can Özer ayrıldı.

UMUR EVİRGEN'DEN ALİNA BOZ HAMLESİ! AYRILIĞI FIRSAT BİLDİ

Sürpriz ayrılık kararı sonrası ilginç bir yakınlaşma iddiası ortaya atıldı. Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Umut Evirgen, Alina Boz ile Mithat Can Özer'in ayrılığını fırsat bilerek yeni bir hamle yaptı.

Evirgen, Ekim 2022'de o dönem Mithat Can Özer'le birlikte olan Alina Boz'a sosyal medyadan methiyeler düzmüş ve takip etmeye başlamıştı. Güzel oyuncu, çapkın işletmecinin yaptıklarından rahatsız olunca, kısa süre önce Instagram'dan takibe aldığı Evirgen'i takipten çıkmıştı.Bü

BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER!

 Bu olaydan aylar sonra Mithat Can Özer'den ayrılan Alina Boz'un karşısına yine Evirgen çıktı. İddiaya göre bu durumu fırsata çeviren çapkın işletmeci, güzel oyuncu ile tekrar irtibata geçti. Hatta, Evirgen ve Boz geçtiğimiz gün bir mekanda takipçilerine yakalandı. Sosyal medyada ise, "Umut yine iş başında", "Ayrılınca hemen kapmış kızı" gibi yorumlar yapıldı.


 

Alina Boz ile Mithat Can Özer'in ayrılığı çapkın işletmeci Umut Evirgen'i harekete geçirdi! ile ilgili etiketler Umut Evirgen Alina Boz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.