Alica Keys'ten cinsiyetçilik çıkışı!

Ünlü şarkıcı Alica Keys 4 yaşındaki oğluna gökkuşağı şeklinde oje sürdürmek istedi. Oğlundan olumsuz yanıt alan Keys, yaşadığı hayal kırıklığını anlattı.

Pazar günü oğluyla kuaföre giden Alica Keys 4 yaşındaki oğluna gökkuşağı şeklinde oje yaptırmak istedi. Oğlunun artık oje sürmek istemediğini söylemesi üzerine Keys, yaşadığı bu olayı 'imkansız güzellik standartları' dahilinde mesaj  ile yayınladı.

Oğlunun başta oje sürmek için heyecanlı olduğunu söyleyen Keys paylaştığı videoda şu mesajlara yer verdi: Oğlum görevli kadına tırnaklarını gökkuşağı şeklinde boyamak istediğini söyledi ve görevli kadın tüm renklerle oğlumun tırnaklarına gökkuşağı şeklinde oje sürdü.

Alica Keys'ten cinsiyetçilik çıkışı!

Görevli kadın oğlumun tırnaklarına oje sürdükten sonra oğlum bana baktı ve bana 'Anneciğim bunu tırnaklarımda istemiyorum' dedi.

Ben de ona çok güzel göründüğünü ve neden istemediğini sordum. O da banansanların bunu beğenmeyeceğini' söyledi Buna inanabiliyor musunuz? Daha 4 yaşında ve şimdiden tırnaklarını gökkuşağına boyadığı için yargılanacağının farkında!

Oğluna seçimlerine cesur bir şekilde bağlı kalması gerektiğini söyleyen Keys; "Sen seçtin. Sen beğendin. Kimin ne dediğini asla umursama" diyerek cesaret verdiğini söyledi

Keys sonrasında, oğluna bir çok adamın tırnaklarında gökkuşağı şekinde oje olduğunu söyledikten sonra oğlunun daha iyi hissettiğini söyledi.

Alica Keys'ten cinsiyetçilik çıkışı! ile ilgili etiketler Instagram alica keys oje gökkuşağı
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.