Alibeyköy Barajı’nda feci olay: Arkadaşını kurtarırken hayatını kaybetti

Alibeyköy Barajı'nda boğulma tehlikesi geçiren arkadaşını kurtaran çocuk boğularak hayatını kaybetti. Arkadaşının cansız bedenini gören çocuğun hüzünlü anları kameraya yansıdı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Sultangazi Alibey Baraj Gölü’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet D. (15) ile Eyüp Ensar G. yüzmek için Sultangazi Alibeyköy Barajı'na geldi. Yasak olmasına rağmen baraja giren 11 yaşındaki Eyüp Ensar G., bir süre sonra çırpınmaya başladı. Bunu gören arkadaşı Mehmet D., Eyüp Ensar G.'yi kurtardı.

ARKADAŞINI KURTARDIKTAN SONRA BOĞULDU

Boğulma tehlikesi geçiren arkadaşını kurtaran Mehmet D. da boğulma tehlikesi geçirdi. Arkadaşını göremeyen Eyüp Ensar G., çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Vatandaşların yardımı ile sudan çıkarılan Mehmet D.’nin hareket etmediğini gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine ihbar etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Mehmet D.’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken Mehmet D.’nin cansız bedeni otopsi yapılması üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Alibeyköy Barajı’nda feci olay: Arkadaşını kurtarırken hayatını kaybetti ile ilgili etiketler ölüm Alibeyköy Barajı boğulma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.