Ali Türkşen fişleme listesini paylaşıp sildi!

İYİ Parti Kurucusu ve emekli albay Ali Türkşen, sosyal medya hesabından 124 Twitter hesabının içinde yer aldığı bir 'FETÖ'cü hesaplar listesi' paylaştı. Türkşen listeye gelen tepkiler üzerine özür dileyerek paylaşımını sildi.

SAT Komandosu emekli albay ve eski İYİ Parti Kurucusu Ali Türkşen, 124 sosyal medya hesabının fişlendiği iki liste yayımladı.

"15 Temmuz sonrası FETÖ/PDY mensuplarınca kullanılan sosyal medya hesapları" ve "15 temmuz öncesinde FETÖ/PDY mensupları tarafından algı operasyonu yapmak amacıyla kullanılan sosyal medya hesapları/dergiler" adlı olmak üzere Twitter'dan paylaşan Ali Türkşen'in fişleme listesinde Artı Gerçek, Diken, T24 ve Aktif Haber gibi medya grupları da yer aldı.

"TEK TEK KONTROL ETMEDİĞİM, BANA İLETİLEN BİR LİSTEYDİ"

 Ali Türkşen'in hedef gösterdiği 124 sosyal medya hesabının olduğu fişleme listesine ise Twitter kullanıcıları sert tepki gösterdi.

Türkşen, haber sitelerini de hedef alan listeye gösterilen sert tepkilerin ardından attığı tweetleri silerek, "Tek tek kontrol etmediğim, bana iletilen bir listeydi" dedi.

Ali Türkşen fişleme listesini paylaşıp sildi!

Listede ismi geçen KHK ile ordudan atılan Eski Yarbay Mehmet Alkan, "Hala fişleme listeleri! Kim kimi hangi hakla fişliyor? Siz kimsiniz ulan paralı tetikçiler! Bu listeyi hazırlayıp beni de yazan şerefsiz alçak yavşaklar kimse çıksın karşıma, benim adım da belli yerim de belli" diyerek tepki gösterdi.

Ali Türkşen fişleme listesini paylaşıp sildi! - Resim : 2

Ali Türkşen'in paylaşıp sildiği o listeyi Artı Gerçek yayınladı. 

İşte o liste:

Ali Türkşen fişleme listesini paylaşıp sildi! - Resim : 3

Ali Türkşen fişleme listesini paylaşıp sildi! - Resim : 4

Ali Türkşen fişleme listesini paylaşıp sildi! - Resim : 5

Ali Türkşen fişleme listesini paylaşıp sildi! - Resim : 6

Ali Türkşen fişleme listesini paylaşıp sildi! ile ilgili etiketler İYİ Parti Twitter Ali Türkşen
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.