Ali Sürmeli sağlık durumu ne? Son durumu nedir?

Ali Sürmeli sağlık durumu ile konuşuluyor. Ali sürmelinin son durumunu merak eden sevenleri için araştırdık. Ali Sürmeli sağlık durumu ne, EDHO dizinsini sevilen yıldızı Ali Sürmeli’nin son durumu hakkında detaylı bilgi haberimizde.

Ali Sürmeli sağlık durumu ile bir süre önce sevenlerini üzmüştü. EDHO dizisinin sevilen oyuncusu sağlık durumunun kötüleşmesi ile setlere ara vermek zorunda kalmıştı. Ali Sürmeli sağlık durumu ile ilgili son durum nedir sizler için araştırdık. Ali Sürmeli sağlık durumunun giderek düzeldiği açıklandı. Ali Sürmeli’nin son durumu açıklanan bilgilere göre sağlığına kavuşmuş olduğudur.

Sevenlerini endişelendiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Ali Sürmeli sağlık durumu nedeni ile bir süre çekimlere ara vermek zorunda kalmıştı. Uzun bir aradan sonra Ali Sürmeli sağlık durumunun iyi olduğunun ve tekrar setlere dönmeye hazırlandığının sinyallerini verdi.

Ali Sürmeli sağlık durumu ne? Son durumu nedir?

Ali Sürmeli’ye ne olmuştu? Ali Sürmeli sağlık durumu ne?

Ekranlarda ve sahnelerde gördüğümüz sinema, tiyatro oyuncusu Ali Sürmeli, geçtiğimiz eylül ayında evinde rahatsızlanıp kusmaya başlamıştı ve hemen sağlık ekiplerinden yardım istediği biliniyordu. Sağlık ekipleri tarafından evde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan sevilen oyuncunun beyin kanaması geçirdiği açıklanmş ve apar topar ameliyata alınmıştı. Başarılı bir operasyon geçiren oyuncu Ali Sürmeli, gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuştu.

61 yaşındaki Ali Sürmeli’nin iki operasyon geçirdiği bilinmektedir. Son zamanlarda sağlığını korumak için daha çok patlıcan ağırlıklı beslendiğini söylemiştir. Kendini toparladığında tekrardan sahnelere döneceğini söylemiştir.

Ali Sürmeli sağlık durumu ne? Son durumu nedir? ile ilgili etiketler Ali Sürmeli son durumu Ali Sürmeli sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.