Ali Sunal ve eşi Nazlı Sunal ikinci kez koronavirüse yakalandı

Güldür Güldür Show programının modertörlüğünü yapan 44 yaşındaki oyuncu Ali Sunal ve 2018 yılında hayatını birleştirdiği avukat eşi Nazlı Kurbanzade, koronavirüse yakalandı. İkinci kez koronavirüse yakalanan ünlü çiftin hastalığı hafif atlattıkları ve evlerinde karantinada oldukları öğrenildi.

2018 yılında düyaevine giren Ali Sunal - Nazlı Kurbanzade çiftinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Geçtiğimiz sene ailesiyle birlikte koronavirüse yakalanan ve durumu ağırlaştığı için hastanelik olan Ali Sunal'dan bir kötü haber daha geldi. Ali Sunal ve eşi koronavirüse yakalandı.


SAĞLIK DURUMLARININ İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Güldür Güldür Show ekibinde koronavirüs paniği yaşanmaya başladı. Bir kez daha koronavirüse yakalanan Ali Sunal ve eşinin sağlık durumunun iyi olduğu, hastalığı hafif atlatarak karantina sürecini evde geçirdiği öğrenildi.

Ali Sunal ve eşi Nazlı Sunal ikinci kez koronavirüse yakalandı

 

KORONAVİRÜS YÜZÜNDEN HASTANELİK OLMUŞTU...

Bir sene önce koronavirüse yakalanan ve durumu ağırlaştığı için bir süre hastanede tedavi gören Ali Sunal, taburcu olduktan sonra yaptığı açıklamada "Biraz ağır geçti ama şimdi iyiyim. Çok şükür eşime bulaşmadı. Çünkü bebek de var. Ona bulaşmamış olması sevindiriciydi" demişti.

Ali Sunal ve eşi Nazlı Sunal ikinci kez koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Ali Sunal Nazlı Kurbanzade Nazlı Sunal covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.