Ali Sunal, ölüm yıl dönümünde babası Kemal Sunal'ı o sözlerle andı! ''Ömrümün yarısı sensiz geçti''

Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal, 23 yıl önce bugün hayatını kaybetti. Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, babasını ölüm yıl dönümünde yaptığı duygusal paylaşımla andı. Sunal'ın paylaşımına düştüğü not herkesi duygulandırdı.

Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal, 23 yıl önce bugün hayatını kaybetti. Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, babasını ölüm yıl dönümünde yaptığı duygusal paylaşımla andı.

Ali Sunal, babasıyla çocukken çekilmiş bir fotoğrafını kişisel sosyal medya hesabından paylaştı. Sunal'ın fotoğrafa düştüğü not ise okuyanları duygulandırdı.

''SANA BABA DİYE BİLMEK HAYATTAKİ EN BÜYÜK ŞANSIM''

Ali Sunal, Twitter'da paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi: 

''23 yıl… şu anda ömrümün yarısı sensiz geçti. Seni çok özledim babam. Ama senin gibi bi kahramanı özlemek, sana baba diyebilmek, fotoğraftaki gibi seni doya doya öpebilmek benim hayattaki en büyük gururum ve şansım. Minnettarım baba. Seninle geçen her anıma...''

Ali Sunal, ölüm yıl dönümünde babası Kemal Sunal'ı o sözlerle andı! ''Ömrümün yarısı sensiz geçti''

Ali Sunal, ölüm yıl dönümünde babası Kemal Sunal'ı o sözlerle andı! ''Ömrümün yarısı sensiz geçti'' ile ilgili etiketler Ali Sunal Kemal Sunal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.