Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade evliliklerinin 5. yılını kutladı

Usta oyuncu Kemal Sunal'ın Gül Sunal ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ali Sunal, 2018 yılında avukat Nazlı Kurbanzade ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu çift evliliklerinde 5. yılı geride bıraktı. Ali Sunal evlilik yıl dönümünü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı.

İlk evliliğini 2011–2012 yılları arasında oyuncu Gökçe Bahadır ile yapan oyuncu Ali Sunal, 2018 yılında ikinci kez mutluluğa 'evet' demişti. Ali Sunal, avukat sevgilisi Nazlı Kurbanzade ile 2018 yılında nikah masasına oturmuştu.

EVLİLİKLERİNDE 5'İNCİ YILLARINI KUTLADILAR

Çift, Ağustos 2019'da da ilk kızları Narin'i, 2021 yılının yaz aylarında da ikinci kızları Nil'i kucaklarına almışlardı. Oyuncu Ali Sunal ve Nazlı Kurbanzade evliliklerinin beşinci yılını kutladı.

ALİ SUNAL


Sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Sunal söz konusu paylaşımın alatına 'Nice 5 yıllara rüyalarımı gerçeğe dönüştüren Nazlı yarim seni çok seviyorum. 23.03.2018…' notunu düştü.

Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade evliliklerinin 5. yılını kutladı - Resim : 2

 

Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade evliliklerinin 5. yılını kutladı ile ilgili etiketler Ali Sunal Nazlı Kurbanzade
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.