Ali Sinanoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, serveti ne kadar?

Beşiktaş başkanlık yarışına katılacağını açıklayan Ali Sinanoğlu, sosyal medyanın gündemine oturdu. Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi olarak tanınan Sinanoğlu, başkanlık vaadini duyurmasının ardından herkesin merak ettiği bir isim haline geldi. Bu bağlamda SAli Sinanoğlu kim?' sorusu sıkça arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Ali Sinanoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, serveti ne kadar? İşte, Ali Sinanoğlu'nun hayatı ve kariyeri...

Beşiktaş başkanlık yarışına katılacağını açıklayan Ali Sinanoğlu, sosyal medyanın ilgi odağı oldu. Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi olarak tanınan Sinanoğlu, başkanlık adaylığını duyurmasının ardından herkesin merakla takip ettiği bir isim haline geldi. Bu doğrultuda "Ali Sinanoğlu kim?" sorusu sıkça arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Ali Sinanoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, serveti ne kadar? İşte Ali Sinanoğlu biyografisi...

Ali Sinanoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, serveti ne kadar?

ALİ SİNANOĞLU KİMDİR? 

Beşiktaş başkanlığına adaylığını açıklayan Ali Sinanoğlu, seçilirse dünyaca ünlü teknik direktör Pep Guardiola’yı takımın başına getireceğini vaat etti.

1976 yılında Mardin'de doğan Ali Sinanoğlu, köklü bir ailenin üyesidir. Babası Suphi Sinanoğlu, Mardin'in seçkin ailelerinden Şeyhmus Sinanoğlu’nun oğludur. Annesi ise Diyarbakır’ın köklü aşiretlerinden Terkan'ın öncülerinden Sinan Kaya'nın kızıdır.

Küçük yaşlarda ailesiyle birlikte İskenderun'a taşınan Sinanoğlu, bir süre sonra dedesinin tarım işlerine yardımcı olmak için Diyarbakır'a yerleşti. İlk şiirlerini ilkokulda yazmaya başlayan Sinanoğlu, müzik derslerinde de başarılı bir öğrenciydi. 12 yaşında ailesiyle İstanbul’a taşındı ve 14 yaşında abileriyle birlikte ticaret hayatına atıldı.

1999 yılında müzik kariyerine ara veren Sinanoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "Erdoğan Marşı" ve "İstikbal Marşı"nı besteleyerek yeniden müzik dünyasına döndü. Bu marşlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve 24 Haziran 2018 seçim kampanyasının ana eserleri oldu.

İş adamı ve müzisyen olarak tanınan Ali Sinanoğlu’nun serveti hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır.

Beşiktaş Genel Kurul Üyesi Ali Sinanoğlu, TVNET canlı yayınında 2025 yılında yapılacak Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adayı olacağını açıkladı. Sinanoğlu, başkanlık vaatleriyle ilgili detayları da paylaştı.

 
Ali Sinanoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, serveti ne kadar? ile ilgili etiketler Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Bafa Gölü'nde pilotların kurtarılma anına ait görüntüler ortaya çıktı

Aydın Didim ilçesindeki yangına müdahale etmek için Bafa Gölünden su alırken bilinmeyen nedenle kırıma uğrayan Türk Hava Kurumu’na ait CL-125 tipi yangın söndürme uçağında bulunan personelin kurtarılma anları ortaya çıktı.