Ali Şansalan, Adana Demirspor-Beşiktaş maçındaki performansıyla tartışılıyor

Süper Lig'in 25. haftasında Adana Demirspor ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Maçın hakemi Ali Şansalan, ev sahibinin iki golünü iptal etti. 0-1 geriye düşen Akdeniz ekibi 90+2'de bulduğu golle beraberliği yakaladı. 90+5'te ise galibiyet golü geldi. Ancak ilk yarıda Balotelli'nin iptal edilen golü gibi bu gol de iptal edilince takımlar beraberliğe razı oldu.

Ali Şansalan'ın Adana Demirspor-Beşiktaş maçındaki performansı tartışma yarattı.

Beşiktaş zorlu deplasmanda Alex Teixeira'nın golüyle 31. dakikada 0-1 öne geçti. 43'te ise Adana Demirspor'un İtalyan yıldızı müthiş bir golle beraberliği getirdi.

Ancak, Balotelli'nin golünden önce Vargas'ın Ghezzal'in ayağına bastığını tespit eden VAR, Ali Şansalan'ı monitöre çağırdı ve gol iptal edildi.

SAMET AKAYDIN'IN GOLÜ NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Montella'nın takımı 90+2'de stoper Samet Akaydın'la 1-1'i yeniden yakaladı. Baskısını artıran ev sahibi 90+5'te Samet'le galibiyete golünü de buldu. Yeni Adana Stadı'nda yaşanan çılgınca sevinç yine Ali Şansalan'a takıldı.

İlk yarıda Balotelli'nin iptal edilen golü gibi bu gol de iptal edilince takımlar beraberliğe razı oldu.

Adana Demirspor ligin ilk yarısında Vodafone Park'ta 3-0 geriye düştüğü maçı 3-3'e getirmişti. Bir geri dönüşe daha imza atan Mavi Şimşekler'de Ali Şansalan'a tepki var...

Sosyal medyada da Adana Demirspor'un doğrandığına dair binlerce yorum yapıldı.

ERMAN TOROĞLU NE DEDİ?

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, iki golde de iptal kararının yanlış olduğunu söyledi.

"Ali Şansalan ilk golde oyunu devam ettirip golü verdi. Monitöre gidip iptal edince kendisini inkar etmiş oldu. Bal gibi gol hocam. Her ayağa basma sarı kart değil, faul değil! Kesinlikle yanlış karar."

SAMET AKAYDIN: HAKEM ART NİYETLİ OLABİLİR

Adana Demirspor'un başarılı stoperi Samet Akaydın ve Yunus Akgün maçın ardından hakemi eleştirdi:

Samet Akaydın: "Son pozisyonu gol gördük. Hakem 'Mario Balotelli, kalecinin görüş açısını kapattı' dedi. Biz sahada futbol oynamak istiyoruz. Yere yatmıyoruz, zamana oynamıyoruz. Ancak hakemle diyaloğa giremiyorsun. Art niyetli mi, bilemiyorum. Bize kötü konuşuyor. Beşiktaşlılara dokunuyoruz faul, itiraz ediyoruz sert tepki."

Yunus Akgün: "Futbol oyanamak istiyoruz, bize engel oluyorlar. Müthiş mücadele ediyoruz, gerçekten bize engel oluyor. Hafta içi biz de Beşiktaş gibi 120 dakika oynadık. Her pozisyonda yerdeydiler. Hakemler daha dikkatli olsun."

Ali Şansalan, Adana Demirspor-Beşiktaş maçındaki performansıyla tartışılıyor ile ilgili etiketler Adana Demirspor Beşiktaş Yunus Akgün Ali Şansalan Samet Akaydın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.