Ali Poyrazoğlu, Hıncal Uluç'a pantolonunu indirdi! / VİDEO

Usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu, sahnelediği 'Tamamla Bizi Ey Aşk' oyunu sırasında izleyiciler arasında olan Hıncal Uluç'u rahat bırakmadı. Bir ara pantolonunu çıkarıp seyirciler arasında dolanan Poyrazoğlu'nun bu görüntüsü seyirciyi kahkahaya boğdu.

Usta oyuncu Ali Poyrazoğlu tiyatroseverlerin karşısına çıktığı, Aynı adlı kitabından yola çıkarak oyunlaştırdığı "Tamamla Bizi Ey Aşk"ta yine muhteşem tuluat yeteneğini konuşturdu ve oyun boyunca konuklar arasında yer alan Hıncal Uluç'u hiç rahat bırakmadı.

1.5 saatlik bir kahkaha bombardımanı oyunda 'Like'sız kalmış gönül ilişkilerinin ti'ye alınıyor.

PANTOLONUNU İNDİRDİ!

Muzip yönüyle de bilinen usta tiyatrocu bir ara pantolonunu indirerek seyirci arasında yürüyünce olanlar oldu. Poyrazoğlu 'Beni zorluyorlar, sadece boşanma dese iyi donumu alıyorlar' deyip pantolonunu çekerek sahneye geri döndü.

Ali Poyrazoğlu, Hıncal Uluç'a pantolonunu indirdi! / VİDEO ile ilgili etiketler Ali Poyrazoğlu Hıncal Uluç tamamla bizi ey aşk
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.