Ali Özbir, eşi Esra Erol’a 3. çocuğu açıkla mesajı attı!

Esra Erol'un kocası Ali Özbir, eşinin doğum gününü kutlamak için paylaştığı mesajla kafaları karıştırdı. Özbir'in imalı mesajı hayranlarını heyecanlandırdı.

Geride bıraktığımız akşam kız kardeşinin evlilik yolunda ilerlediği Alişan’ın ailesini evinde ağırlayan Esra Erol, her ne kadar evlilik programıyla ilgili bir karara varmış gibi görünmese de hayatını olağan bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

ASDAsdaSsdAS

İçinde bulunduğumuz gün yeni yaşına giren Esra Erol, eşi tarafından paylaşılan bir mesajla bu gününü kutladı. Ancak Ali Özbir doğum günü mesajına yazdıklarıyla kafaları karıştırdı. Üçüncü bir çocuk imasında bulunan Ali Özbir’in paylaşımı şu şekilde oldu: “2 çocuğumun annesi benim güzel eşim doğum günün kutlu olsun nice uzun yıllarımıza… Artık 3.çocuğu açıkla bence bugün tam günü. Not: Sen açıklamazsan ben açıklarım. Bilgine…”

ali_Azbir

ALİ ÖZBİR KİMDİR?

Televizyon dünyasının usta sunucularından Esra Erol‘un eşi Ali Özbir Kürt İdris adı ile tanınan yeraltı dünyasının isimlerinden İdris Özbir’in oğludur. Yurt dışında Turizm Otelcilik okuyan Ali Özbir’in müzik şirketi vardır ve iş dünyasında isminden söz ettirmektedir. Şafak Özbir isminde bir kız kardeşi vardır. Ali Özbir baba tarafından aslen Kars’lıdır.

Ali Özbir, eşi Esra Erol’a 3. çocuğu açıkla mesajı attı! ile ilgili etiketler Esra Erol ali özbir 3.çocuğu açıkla doğum günü mesajı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.