Ali Mahir Başarır'ın yalan sicili kabarık çıktı

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında aslı olmayan ithamlarla Türk Silahlı Kuvvetleri'ni hedef alan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın ''Cumhurbaşkanlığı'na 750 bin dolarlık Cadillac cenaze aracı'' iddialarını da sosyal medya üzerinden ilk servis eden kişilerden biri olduğu ortaya çıktı.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Türk milletinin en hassas değerleri arasında yer alan Türk Silahlı Kuvvetleri için 'satılmış ordu' ifadelerini kullandı.

Skandal ifadelerin ardından her kesimden büyük tepki alan Başarır'ın daha önce de hükümeti hedef alarak algı operasyonu yürüttüğü ortaya çıktı.

YALANI İLK SERVİS EDENLERDEN

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden CHP'li isimler tarafından sahiplenilip piyasaya sürülen ''Cumhurbaşkanlığı'na 750 bin dolarlık Cadillac cenaze aracı'' iddialarının ilk olarak Başarır tarafından servis edildiği ortaya çıktı.

İlk kez 2017 yılında yapılan paylaşımda Başarır, ''Allah razı olsun yıllardır böylesi bir hizmeti bekliyordum; büyük bir eksiğimiz kapandı; durmak yok yola devam...'' ifadelerini kullandı.

Ali Mahir Başarır'ın yalan sicili kabarık çıktı

Cumhurbaşkanlığı'na ait olduğu iddiasıyla paylaşılan cenaze aracı fotoğrafının ABD'li bir cenaze şirketine ait olduğu ve tamamen algı amacıyla bu şekildeki paylaşımlarda kullanıldığı belirlendi.

İşte o aracın montaj öncesi hali ve asıl değeri...

Ali Mahir Başarır'ın yalan sicili kabarık çıktı - Resim : 2

 

Ali Mahir Başarır'ın yalan sicili kabarık çıktı ile ilgili etiketler CHP Cumhurbaşkanlığı Sosyal Medya Ali Mahir Başarır vekil cadillac yalan algı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.